У Десантно-штурмових військах ЗС України триває комплекс заходів з офіцерами тактичної ланки

У Десантно-штурмових військах ЗС України триває комплекс заходів з офіцерами тактичної ланки

   У Десантно-штурмових військах Збройних Сил України тривають інтенсивні заходи підготовки особового складу та підвищення професійного рівня командирів визначених ланок.

  Зокрема на Житомирщині з офіцерами тактичної ланки однієї із військових частин ДШВ ЗС України проходить комплекс заходів з основних предметів бойової підготовки.

  Офіцери-десантники обмінюються власним досвідом бойових дій, підвищують знання з питань керівництва бойовою підготовкою підпорядкованих підрозділів, удосконалять практичні навички за своєю штатною спеціальністю. Також відпрацьовуються єдині підходи методики проведення занять з предметів навчання та виконання заходів бойової підготовки.

  За словами командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Євгена Мойсюка, даний захід дозволяє оцінити рівень індивідуальні підготовленості кожного офіцера, опираючись на його здобуті знання та навички.

  – Це необхідно для якісної підготовки підлеглого особового складу та подальшого виконання завдань за призначенням, – підкреслив генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

  Комплекс занять передбачає для офіцерів різнопланові заняття: лекційні, контрольні, семінарські, показові та безпосередньо практичні.

  Зокрема водіння бойових машин та автомобільної техніки у складних умовах місцевості, виконання вправ стрільб з озброєння бойових машин та стрільба зі стрілецької зброї в денну та нічну пору доби, управління вогнем артилерії, застосування підрозділів в різних видах загальновійськового бою, а також порядок організації проведення різнопланових тактичних навчань тощо.


Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 27/01/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework