​У Житомирській ОДА готуються до першого етапу вакцинації від COVID-19: з дорожньою картою ознайомились і визначили категорії

​У Житомирській ОДА готуються до першого етапу вакцинації від COVID-19: з дорожньою картою ознайомились і визначили категорії

  Найближчим часом вакцина проти коронавірусної інфекції надійде в Житомирську області і розпочнеться перший етап вакцинування.

 Про це 1 лютого під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів начальник відділу департаменту охорони здоров’я Сергій Березовський, - інформує zhitomir.info. 

  «Найближчим часом, в лютому, Україна теж долучиться до вакцинації проти коронавірусної інфекції. Міністерством охорони здоров'я розроблена дорожня карта по вакцинації проти Covid-19 і складає з себе 5 етапів. Найближчим часом розпочнеться перший етап – будуть вакциновані медичні працівники закладів охорони здоров'я, які працюють з коронавірусними хворими, всі працівники лабораторій, які проводять діагностику коронавірусної інфекції, всі працівники, в тому числі і водії екстреної медичної допомоги, а також люди, які перебувають в спеціалізованих закладах соціального захисту і працівники цих закладів. За інформацією Міністерства охорони здоров'я найближчим часом вакцина надійде в Україну, буде розприділена по областях і протягом короткого проміжку часу ми проведемо щеплення», – сказав Сергій Березовський.

   На сайті МОЗ повідомляють, що перша партія вакцин від COVID-19 в Україну прибуде в середині лютого.

  «Україна увійшла в перелік країн, яким Глобальна ініціатива Gavi COVAX надасть вакцини від COVID-19 у першій хвилі розподілу. Для початку першої хвилі вакцинації вже підтверджено постачання 117 тис. доз вакцин компанії Pfizer. Постачання вакцин в Україну почнеться вже в середині лютого», – йдеться у повідомленні.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 03/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework