Єдиний свідок, який вижив у розстрілі 7 людей на ставку у Житомирській області, дав свідчення: про що розповів

Єдиний свідок, який вижив у розстрілі 7 людей на ставку у Житомирській області, дав свідчення: про що розповів

  Дав свідчення ветеран батальйону Нацгвардії - єдиний, хто вижив під час стрілянини, в якій загинуло семеро людей - військових та волонтерів. Їх розстріляв орендар ставка. 

   Про це йдеться в ТСН.

 Судове засідання закінчилось. Вцілілий Вадим Федюнін приїхав дуже схвильованим, з журналістами спілкуватися не хотів. Чоловік розповів, що того дня він з 7 товаришами приїхав  на озеро без попередження. Орендаря ставка - Анатолія Захаренка - Федюнін знав близько 15 років, він зустрів їх як зазвичай. Вдень рибалили, потім сіли вечеряти. А за 20 хвилин, коли Федюнін пішов спати, каже, почув постріли і побачив у дверях Захаренка з рушницею. «Гульчину він стріляв впритул, а коли з гладкоствольної рушниці стріляють в впритул, воно розривається. Я худий і так боком став, у нього вже не було патронів, йому треба було перезарядиться, тим більше позаду на нього міг (напасти – ред.), він побіг на вулицю, на ходу перезаряджався», - розповідає свідок.

  Потім свідок розповів як втік у село до людей і там викликав поліцію та швидку. Окрім Федюніна не вижив ніхто. Чому підсудний почав стріляти, з розповіді свідка незрозуміло. Основна версія слідства - побутовий конфлікт, але серед причин розглядалися і те, що в день вбивства Захаренко здав поліції людину, яка нібито  вимагала данину за користування ставком. Але Федюнін каже, що до розстрілу це стосунку не мало. «Я не знаю, хто це, що це, він. Сказав, що з нього вимагали 5 тисяч на місяць, що два рази він заплатив. Всі навпаки йому руку потиснули, сказали молодець», - заявив Федюнін.

  Натомість каже, під час вечері обвинувачений  випивав  і навіть вживав наркотики. Але  захист Захаренка це спростовує. «Захаренко не випивав, а стосовно Федюніна, до слідчих, чому його не освідчували ні на алкоголь, ні на наркотики», - заявляє адвокатка Марина Шолодько.

  Обвинувачений  у суді був під посиленою охороною. І конвой до нього нікого не підпускав. Єдине, що вдалося почути від нього - викрик з місця, що Федюнін говорить неправду. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework