У Житомирі старша слідча податкової міліції привласнила 450 000 гривень речдоків

У Житомирі старша слідча податкової міліції привласнила 450 000 гривень речдоків

  На Житомирщині СБУ викрила посадовицю податкової міліції на привласненні понад 450 тисяч гривень речових доказів.

  Служба безпеки України викрила старшу слідчу в особливо важливих справах податкової міліції ГУ Державної фіскальної служби у Житомирській області на привласненні речових доказів у кримінальному проваджені.

  За попередньою версією слідства, посадовиця проводила досудове розслідування за фактом ухилення від сплати великих сум податків декількома підприємствами деревообробної сфери. Під час обшуків у виробничих приміщеннях та офісах фігурантів податківці вилучили, зокрема, готівку у різній валюті на загальну суму понад 450 тисяч у гривневому еквіваленті.

  Встановлено, що старша слідча податкової міліції наклала арешт на вилучені гроші, проте не надала їм правового статусу, як речових доказів, і не приєднала до матеріалів провадження.

  Наразі посадовиці повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо її відсторонення від займаної посади і обрання міри запобіжного заходу.

  Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

  Документування протиправної діяльності проводилося співробітниками Управління СБ України в Житомирській області спільно з Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у м. Хмельницький, під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури.

Пресгрупа Управління СБ України в Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework