Територію військового кладовища будуть контролювати й оберігати від вандалів

Територію військового кладовища будуть контролювати й оберігати від вандалів

  Зберегти світлу пам'ять про тих, хто загинув в АТО/ООС, захищаючи  Україну, - наш обов’язок. На жаль, є люди, які вважають нормою здійснювати  акти вандалізму на військовому кладовищі.

   Питання заходів, спрямованих на недопущення фактів вандалізму, обговорили на нараді у міській раді під головуванням заступника міського голови Сергія Кондратюка. На зустрічі були присутні представники ветеранів АТО/ООС та сімей загиблих.

  «Дуже прикро, коли мами загиблих бійців з болем розповідають про наругу над могилами синів, зняття янголів, встановлених в пам'ять про загиблих дітей, зривання  прапору  95-ї  бригади – гордості України», - каже Вікторія Краснопір, директорка департаменту соціальної політики міської ради.

  З метою недопущення актів вандалізму вирішено поширити патрулювання  території військового кладовища силами патрульної та національної поліціїБуде опрацьовано питання якнайшвидшого встановлення додаткового освітлення з датчиками руху та розглянута можливість встановлення поста для чергування охоронника.

   Оберігатимемо від вандалів могили наших захисників!

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 24/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework