У Малині в РДА залишиться сім службовців?

У Малині в РДА залишиться сім службовців?

  До кінця березня триватиме реорганізація Малинської районної державної адміністрації, яка юридично приєднується до Коростеня.

 Значна кількість працівників скорочується — із 65-ти службовців, за попередньою інформацією, залишиться сім, троє із яких відповідатимуть за призначення субсидій та державних допомог управлінням праці та соціального захисту населення, решту закріплять за різними напрямками — агропромислового комплексу і економічної діяльності, служби у справах дітей, архіву та взаємодії з органами місцевого самоврядування, - розповідають "Малинські новини".

  Перші звільнення відбулися на початку лютого — роботу втратила найбільша група малинських держслужбовців, у березні залишаться працювати одиниці...
 
 Комісія із реорганізації наразі проводить інвентаризацію та інші необхідні заходи для передачі майна в Коростенську райдержадміністрацію. Адмінприміщенням і надалі розпоряджатиметься фонд держмайна. Хоча в вересні минулого року міська рада надала відповідні сесійні погодження для прийняття будівлі «білого дому» у власність Малинської міської територіальної громади. Це дало б змогу мерії не сплачувати державі орендну плату за користування кабінетами та, врешті-решт, зробити капітальний ремонт всієї будівлі.

Новини Житомира

 

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework