Коростенське лісомисливське господарство без торгів за три дні прикупило 4 автомобілі за 2,2 млн грн

Коростенське лісомисливське господарство без торгів за три дні прикупило 4 автомобілі за 2,2 млн грн

  ДП “Коростенське лісомисливське господарство” за три дні придбало чотири автомобілі у ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл". Загальна вартість підписаних договорів - 2,2 млн грн.

   Про це йдеться в системі “Прозорро”, - інформує zhitomir.info.

  Закупівлі були проведені без використання електронної системи. І в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоди, укладені без відкритих торгів.

  Лісгосп 17 лютого уклав дві угоди на придбання двох Suzuki New Jimny 1,5L MT GA, 2020 року випуску у ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл". Через день ДП “Коростенське лісомисливське господарство” уклало ще дві угоди на придбання ще таких двох автомобілів. Вартість кожного автомобіля - 549 тис. грн.

  Автомобілі ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл" має поставити до 31 травня 2021 року.

  На сайті українського представництва автомобілів Suzuki придбати автомобіль такої моделі можна від 549 тис. грн. У стандартну комплектацію автомобіля входять, зокрема: кондиціонер + фільтр, функція “вільні руки”, цифрове радіо, датчик автоматичного включення світла фар.

  ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл" зареєстроване в Житомирі на проспекті Незалежності, 57. Власниками фірми є Дега Олег Віталійович та Дзюба Дмитро Михайлович. У 2010 році обидва балотувалися до Житомирської міської ради від “Партії захисників Вітчизни”.

  З 27 травня 2016 року директором ДП “Коростенське лісомисливське господарство” є Бадзян Володимир Володимирович.

  Згідно з декларацією Бадзяна, він володіє двома земельними ділянками площею 1057 м2 в смт Ратне (Волинська область) та ділянкою 6660 м2 в Луцьку, також у Луцьку він має житловий будинок на 52 м2, а в Коростені він орендує квартиру. Його дружині - Михайлюк Іванні Григорівні, належить дві земельні ділянки площею 1500 м2 у смт Любешові (Волинська область) та 1483 м2 у селі Струмівка (Волинська область), також квартира на 46 квадратів у Луцьку.

  На батька Володимира Бадзяна записані два житлові будинка на 156 м2 та на 82 м2 у селі Кадище (Волинська область) та автомобіль Mitsubishi 2004 року випуску. На Інні Бадзян, матері Володимира Бадзян, записано автомобіль Renault 2017 року випуску.

  За минулий рік Володимир Бадзян задекларував 285 тис. грн заробітної плати від ДП «Коростенське лісомисливське господарство» та 295 тис. грн грошових активів. Його дружина отримала 388 тис. грн заробітної плати за основним місцем роботи та 10,5 тис. грн доходу від надання майна в оренду. Батько Володимира Бадзяна отримав 187,7 тис. грн заробітної плати від ДП “Лісомисливське господарство Звірівське”, а мати 178.5 тис. грн - від Цуманська ЗЗСО.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework