На Житомирщині діє система виклику поліції без телефону

На Житомирщині діє система виклику поліції без телефону

  У місцях масового перебування людей розміщені наліпки синього кольору з написом «Терміновий виклик поліції», які є гарантом, що саме в цьому громадському місці можна негайно викликати поліцію за допомогою системи тривожної сигналізації.

   Кнопки термінового виклику є швидким та зручним способом непомітно викликати поліцію на будь-який об'єкт, що знаходиться під охороною Управління поліції охорони.

  Вони можуть бути стаціонарними, що встановлюються у місцях, недоступних для сторонніх очей, або мобільними у вигляді радіобрелока, який є непомітним компактним обладнанням і гарантує надійну безпеку від зловмисників.

  «Тривожні кнопки» підключені до пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області. Оператори здійснюють цілодобовий контроль за надходженням сигналів і забезпечують своєчасне реагування на виклик.

  У місцях масового перебування людей розміщені наліпки синього кольору з написом «Терміновий виклик поліції», які є гарантом, що саме в цьому громадському місці можна негайно викликати поліцію за допомогою системи тривожної сигналізації. Ставши свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення, а також у випадку, коли у вас викрали мобільний телефон, а зателефонувати до поліції немає можливості – просто натисніть кнопку й вам одразу на допомогу прибудить наряд поліції охорони.

  Загалом на території Житомирщини сьогодні вже встановлено понад 300 сигнальних  викликів поліції. Серед них розважальні та заклади торгівлі, підприємства та установи, а також інші об’єкти.

  Для отримання довідки телефонуйте цілодобово за безкоштовним номером інформаційного центру поліції охорони 9899

  Усі дзвінки з телефонів відповідних операторів мобільного звязку у межах України безкоштовні

Управління поліції охорони в Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework