У Бердичеві п’яний, як чіп, слідчий «влаштував стриптиз» і вдарив колегу поліцейську. ВІДЕО

У Бердичеві п’яний, як чіп, слідчий «влаштував стриптиз» і вдарив колегу поліцейську. ВІДЕО
  Весела п’яна гулянка закінчилася безчинствами і бійкою, яку влаштував слідчий поліції Бердичева біля одного з кафе міста.
  Відео з’явилося у місцевих пабліках у соцмережах, - пише magnolia-tv.com.
 
 (Обережно, на відео присутня нецензурна лайка!)
 
  Як з'ясувалося, події розгорталися напередодні вночі. За словами очевидців, близько 3:30 співробітник Житомирської поліції, відпочиваючи в кафе   «Чара», почав сваритися із співробітницею місцевого відділу поліції. З’ясування стосунків вони продовжили на вулиці, а після перепалки вдарив жінку по обличчю.
 
  На опублікованих кадрах видно, як явно нетверезий чоловік роздягається посеред вулиці, а дві жінки лають його за це і говорять, що він ганьбить поліцію. Обидві сторони конфлікту постійно вживають нецензурну лексику.
 
  Як повідомляє місцеве видання zhitomir-online конфлікт стався між 23-річним слідчим Житомирського міськвідділу поліції Денисом Пасічником і 37-річною інспекторкою з адмінпрактики Бердичівського райвідділу поліції Ольгою Харитоновою.
 
  У пресслужбі поліції журналістам «Магнолії-ТВ» підтвердили, що на кадрах дійсно працівники поліції, однак деталі не розголошують. Запевнили, що цей випадок розслідуватимуть слідчі Державного бюро розслідувань.
 
  За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Справу кваліфікували як нанесення умисних легких тілесних ушкоджень.
 
  Окрім того, призначено службову перевірку, матеріали якої також будуть скеровані до відповідного підрозділу ДБР. Ступінь тілесних ушкоджень має встановити судово-медична експертиза.
 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework