Через проблеми з грошима молодий чоловік збирався покінчити життя, стрибнувши з Богунського мосту

Через проблеми з грошима молодий чоловік збирався покінчити життя, стрибнувши з Богунського мосту

  У Житомирі 14 березня молодий чоловік мав намір покінчити життя самогубством, стрибнувши з Богунського мосту. Перехожі та патрульні, які приїхали на виклик, врятували чоловіка.

   У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області інформацію про подію підтвердили. Там зазначили, що виклик про спробу суїциду на проспекті Миру надійшов о 17:25 год. Заявник сповістив, що невідомий чоловік, років 30-ти на вигляд, намагається стрибнути з Богунського мосту. Зі слів заявника, його тримали люди, - інформує zhzh.com.ua.

  «Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили 31-річного чоловіка, який стояв на мосту за перилами та хотів, з його слів покінчити, життя самогубством через проблеми фінансового характеру. Завдяки злагодженим діями працівників поліції та небайдужих громадян чоловіка вдалося зняти з мосту. У подальшому чоловіка разом з його другом було супроводження до місця тимчасового проживання у місті Житомирі. Сам же чоловік зареєстрований у Сумах», – розповіла Житомир.info пресофіцер управління патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework