На Житомирщині збираються підключити ще дві лікарні для надання допомоги хворим на коронавірус

На Житомирщині збираються підключити ще дві лікарні для надання допомоги хворим на коронавірус

  Ще дві лікарні – у Попільнянському та Бердичівському районах – збираються підключити для надання допомоги хворим на коронавірус. Загалом у цих медзакладах планують розгорнути 70 додаткових ліжок для хворих на COVID-19.

  Про це під час щотижневого брифінгу повідомила перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко, - пише suspilne.media.

  "15 березня 2021 року ми скерували лист на ім'я керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, пов'язаної з коронавірусом, щодо розгортання додаткових ліжок. Йдеться про так звані "ліжка запасу". У центральній районній лікарні Бердичівського району – 30 ліжок і в Попільнянській лікарні – 40 ліжок", – сказала заступниця голови ОДА.

  Загалом в області розгорнуто 2657 ліжок для надання допомоги хворим на коронавірус, кисневе забезпечення підведене до 2344 ліжок. Середня завантаженість лікарень області, які надають допомогу хворим – 51 %. За словами Наталії Остапченко, аби стабілізувати ситуацію, в області в режимі реального часу змінюють маршрути госпіталізації.

  Зокрема, пацієнтів з Малина та Малинського району госпіталізують до Коростенської центральної міської лікарні; пацієнтів з Андрушівського району – до багатопрофільної опорної лікарні Житомирської районної ради; пацієнтів з Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району – до обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського; з Бердичева і Бердичівського району – до багатопрофільної опорної лікарні Житомирської районної ради та обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework