Коростишівські депутати знову сіли за парти

Коростишівські депутати знову сіли за парти

  Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ продовжує виїзні консультації, і 16 березня вдруге відбулися тематичні спілкування з депутатами Коростишівської міської ради. Консультант з бюджетних питань, Сергій Гаращук, який працює в рамках проєкту USAID «ПУЛЬС» у Житомирській області, розповів присутнім про бюджет як інструмент досягнення цілей.

   Виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська розповіла, що Асоціація міст України працює в інтересах місцевого самоврядування та постійно веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях.

  «Наші аналітики Центрального офісу опрацьовують сотні нормативних актів - урядових ініціатив і законопроєктів, для того, щоб ефективно захищати інтереси місцевого самоврядування і територіальних громад. А ми на місцях продовжуємо консультувати посадових осіб, і ось такі зустрічі, і наші практикуми давно стали майданчиком для спілкування та обміну досвідом між фахівцями органів місцевого самоврядування, отримання корисної опрацьованої експертами АМУ інформації», - зазначила Т.Кухарська.

  Нагадаємо, що у 2021 році розпочато серію навчальних виїзних засідань для депутатів місцевих рад Житомирської області. До діалогу-інформаційного обміну запрошуються місцеві ради-члени АМУ (станом на 1 березня в Житомирській області 35 таких громад).

  Мета заходів – допомогти усім причетним до здійснення самоврядування в нових територіальних громадах подолати труднощі становлення, розібратися у своїх повноваженнях, правах та обов’язках, щоб виконувати свою роботу якісно і результативно на благо своїх громад. «Депутатські навчання» плануються із побажаннями самої місцевої влади: варіюється тематика та проходять у формі інформобміну, навчання у співпраці, генерування ідей та незаплановані виступу з ініціативами та викликами.  

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework