Загинув страшною смертю: 27-річного чоловіка «перемололо» в резервуарі на заводі "Цесаніт" на Новоград-Волинщині

Загинув страшною смертю: 27-річного чоловіка «перемололо» в резервуарі на заводі "Цесаніт" на Новоград-Волинщині

  У Новоград-Волинському районі 27-річний працівник загинув страшною смертю після того, як він потрапив до резервуару для заготівлі маси для виготовлення плитки. Після цього хлопця буквально перемолола спеціальна установка.

  Трагічний інцидент стався 24 березня 2021 року, уранці по місцю знаходження заводу по виробництву санітарної кераміки "Церсаніт" за адресою: Новоград-Волинський район, село Чижівка, вул.Чижівська, 4, - інформує 04141.com.ua.

  Після виявлення відсутності хлопця, в резервуарі виявили залишки його взуття та елементи тіла. Їх вилучення ускладнюється тим, що маса з часом загусає. На місці події з самого ранку працюють слідчі поліції та інші контролюючі органи.

  За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України.

  У рамках вказаного кримінального провадження слідчі мають встановити обставини при яких були порушені правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework