На Житомирщині організована злочинна група викрала з магазинів і кафе майна майже на 200 тис. грн– чотирьом особам повідомлено про підозру

На Житомирщині організована злочинна група викрала з магазинів і кафе майна майже на 200 тис. грн– чотирьом особам повідомлено про підозру

  26 березня 2021 року, за погодженням із Житомирською обласною прокуратурою організованій злочинній групі у складі чотирьох осіб повідомлено про підозру у скоєнні крадіжок (ч. 3, ч. 5 ст. 185 КК України).

   За даними слідства, 26-річний житель міста Коростеня, з метою протиправного заволодіння чужим майном та грошовими коштами, сформував та очолив злочинну групу, залучивши ще трьох своїх знайомих.

  Обираючи для незаконного промислу нічну пору доби, зловмисниками зривали замки, ламали двері (навіть пробили стіну), проникали у приміщення магазинів, кафе, звідки викрадали різні речі: гроші, цигарки, дешеві годинники, термінал для поповнення коштів тощо.

  «Географію» своїх крадіжок поширили не тільки на місто Коростень, а й  на Ємільчинський, Овруцький та Олевський райони. Протягом липня-жовтня 2020 року скоєно десять крадіжок, якими завдано майнової шкоди майже на 200 тис. грн.

  Усіх чотирьох осіб правоохоронці затримали відразу після скоєння ними чергової крадіжки. З автомобіля Toyota Corolla, на якому вони пересувалися, було вилучено викрадене майно, засоби злому, мобільні телефони.

  Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в області.

  Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework