Житомирський бронетанковий відремонтував для військових п’ять БМП

Житомирський бронетанковий відремонтував для військових п’ять БМП

  Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» (ЖБТЗ) провело капітальний ремонт п’яти БМП-2 і передало їх до війська.

   Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укроборонпром.

  «Це перша для ЖБТЗ передача техніки в рамках державного оборонного замовлення на 2021 рік. Роботи виконані згідно з графіком, однак за обмеженого фінансування», - ідеться в повідомленні.

  Окрім сучасних навігаційних систем, оптичних приладів та прицілів, фар інфрачервоного випромінювання з використанням діодних ламп БМП-2 також були оснащені гусеничними стрічками вітчизняного виробництва. Частина з них – власного виробництва підприємства, інша – харківського заводу ім. В.О. Малишева.

  «Ми не вперше використовуємо гусеничні стрічки власного виробництва. Це дає змогу нашому підприємству у майбутньому повністю відійти від закупівель гусениць у приватних або іноземних компаній», – повідомив директор Житомирського бронетанкового заводу Олексій Жуковець.

  Від початку року фахівці ЖБТЗ здійснили 8 виїздів для виконання технічних робіт: чотири – у зону проведення Операції об’єднаних сил, ще чотири – у пункти постійної дислокації військових частин або навчальні центри. Загалом були відремонтовані понад 30 машин.

  ДП «Житомирський бронетанковий завод» займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової і спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі.

Фото: Укроборонпром

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework