У Коростені нетверезий водій елітної іномарки збив пішохода та втік з місця ДТП

У Коростені нетверезий водій елітної іномарки збив пішохода та втік з місця ДТП

  У Коростені водій іномарки збив пішохода та втік з місця події, керманича авто затримали через півгодини.

  Тіло чоловіка на узбіччі дороги знайшли перехожі, вони і викликали на місце поліцію. У ході огляду тіла загиблого виявилось, що його травми характерні для пошкоджень, отриманих внаслідок ДТП.

  На місці працювала слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції. Під час огляду інспектори виявили уламки окремих деталей автомобіля – дзеркала та бампера. Завдяки цьому спочатку встановили колір, а потім і марку транспортного засобу.

  "Водночас наявну інформацію про дорожньо-транспортну пригоду відразу передали усім нарядам, що працювали у цей час у місті та районі. Поліцейські однієї з груп реагування, які повертались з відпрацювання виклику у селі, звернули увагу на зустрічний автомобіль, що рухався за містом у напрямку Житомира та мав механічні пошкодження. Поліцейські розвернулись та наздогнали «Акуру». Водій, за зовнішніми ознаками, перебував у стані сп’яніння і стверджував, що не розминувся зі стовпом на узбіччі дороги", - прокоментував начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини Юрій Олійник.

  За таких обставин водія, як з’ясувалось 35-річного жителя Житомирського району, доставили до районного управління для встановлення та перевірки усіх обставин. Автомобіль з механічними пошкодженнями вилучено для проведення відповідних експертних досліджень.

  Зібрані поліцейськими речові докази та інші свідчення вказують на причетність чоловіка до названої дорожньо-транспортної пригоди. Наразі досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

  Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.
  
  Загиблому хлопцеві було 28 років і він був жителем Коростеня.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework