У Житомирській ОДА розповіли, куди госпіталізують хворих на коронавірус дітей

У Житомирській ОДА розповіли, куди госпіталізують хворих на коронавірус дітей

  За минулий тиждень, з 3 5 по 11 квітня, коронавірус підтвердили у 148 дітей, в Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні перебуває 13 маленьких пацієнтів з підозрою, або підтвердженим діагнозом.

  Про це 12 квітня на щотижневому брифінгу в Житомирській ОДА повідомила перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, - інформує zhitomir.info.

  «У Житомирській обласній дитячій лікарні розгорнуто 36 ліжок для діток з коронавірусом, з яких 7 зайнято дітьми з коронавірусом, ще 6 ліжок зайнято пацієнтами з підозрою на коронавірус. Загалом, дітей до 1 року, хворих на коронавірус, приймає обласна дитяча лікарня. Інші діти – до 18 років, які потрапляють з підозрою чи підтвердженим діагнозом, можуть бути розміщені на ліжках, передбачених для надання допомоги ковідним хворим. Звичайно, їм пропонується окрема палата. Тобто маленьких дітей направляємо до Станишівки, якщо діти старші – можуть лишатися і отримувати допомогу у себе на території», - розповіла Наталія Остапченко.

  За її словами, в області спостерігається деякий приріст захворюваності серед дітей. За останній тиждень в Житомирській області на коронавірус захворіло 148 дітей, з початку року – 3345, усі одужали, летальних випадків серед дітей не було.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework