Начальниця управління освіти і науки Житомирської ОДА пропрацювала пів року і звільнилася

Начальниця управління освіти і науки Житомирської ОДА пропрацювала пів року і звільнилася

  Начальниця управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Людмила Колесник звільнилася з посади після пів року роботи.

  На сайті управління зазначено, що посада начальника вакантна, оголошено конкурс.

  В службі управління персоналом апарату ОДА Житомир.info 16 квітня повідомили, що Людмила Колесник написала заяву і звільнилася з 2 квітня 2021 року «за угодою сторін».

  На порталі вакансій державної служби 31 березня 2021 року була опублікована інформація про оголошення конкурсу на посаду начальника управління освіти і науки Житомирської ОДА. 14 квітня вакансія була закрита: в інформації про результати конкурсу зазначено, що конкурсна комісія не визначила кандидатур на закриття вакантної посади.

  Нагадаємо, Людмила Колесник була призначена на посаду начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації наприкінці вересня 2020 року, до цього вона працювала заступником голови Семенівської сільської ради Бердичівського району, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Семенівської сільської ради.

  В декларації за 2020 рік вказано, що в управлінні освіти і науки ОДА Людмила Колесник отримала 131 тис. 773 грн зарплати, в Семенівській сільській раді – 251 тис. 445 грн. Управління ПФУ в Бердичівському районі декларантці було виплачено 25 тис. 800 грн пенсії.

  Зазначимо, що за минулий рік Людмила Колесник виплатила кредит в ПриватБанку (133 тис. 950 грн), який був в у неї з серпня 2013 року – з моменту придбання автомобіля Skoda Rapid 2013 р.в. Натомість її чоловік-пенсіонер в жовтні 2020 року взяв кредит в «ОТП Банк» на суму 100 тис. грн.

  Станом на 16 квітня 2021 року декларація начальниці управління перед звільненням не оприлюднена.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework