Ремонт траси Житомир-Чернівці: на якому етапі роботи. ВІДЕО

Ремонт траси Житомир-Чернівці: на якому етапі роботи. ВІДЕО

  Тривають ремонтні дороги на трасах міжобласного сполучення. Наразі фінішує влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону на ділянці від с. Слобідка-Рахнівська до с. Шатава траси Житомир-Чернівці. Роботи ведуться за програмою  Велике будівництво.

  Проце пише ІА АСС з посиланням на Укравтодор.

 До кінця 2021 року планують завершити відновлення траси Н-03 сполученням Житомир-Чернівці. Наступними етапами стануть: - влаштування фінішного шару з щебенево-мастикового асфальтобетону, - встановлення бар’єрного огородження, -нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

  Зокрема, від Хмельницького до межі із Житомирською областю та від Кам'янця-Подільського до межі з Чернівецькою областю заплановано реконструкцію, поточний середній та капітальний ремонт.  

 Траса Житомир – Чернівці є основною транспортною артерією між Хмельницькою і Житомирською областями на північному заході) та Хмельницькою і Чернівецькою областями на півдні. Автодорога веде до відомих історичних пам’яток: Старокостянтинівської та Кам’янець-Подільської фортець. Цьогоріч за програмою Велике будівництво буде відремонтовано, реконструйовано та побудовано 4 500 км автошляхів у всіх областях.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework