На Житомирщині чоловік хотів поспівати у караоке, а за відмову "замінував" комплекс відпочинку

На Житомирщині чоловік хотів поспівати у караоке, а за відмову "замінував" комплекс відпочинку

  Уночі 17 квітня до поліції зателефонував невідомий і повідомив про замінування закладу відпочинку у Коростишеві. Після перевірки ця інформація виявилася хибною. Правоохоронці встановили особу автора повідомлення. За таке діяння чоловікові може загрожувати від 2 до 6 років ув'язнення.

  Про це Суспільному розповів начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич. За його словами, повідомлення на спецлінію "102" надійшло близько 1:45 ночі. Невідомий чоловік сповістив, що у приміщенні одного з комплексів відпочинку Коростишева закладено вибухівку.

  На місці події правоохоронці з'ясували, що заклад тимчасово не працює у зв'язку із карантинними обмеженнями, однак у приміщенні готелю цього ж комплексу перебували люди. Відтак мешканців готелю, працівників закладу і жителів найближчого приватного сектору правоохоронці евакуювали. Водночас фахівці вибухотехнічної служби перевірили приміщення закладу та навколишню територію. Повідомлення виявилося хибним, жодної небезпеки для людей не виявили.

  У той же час поліцейські працювали над встановленням автора анонімної заяви.

  "Від працівників комплексу ми дізналися, що тієї ночі до них заходив чоловік, який перебував у нетверезому стані і вимагав караоке-розваг у непрацюючому ресторані, – розповів Вадим Жикевич. – Отримавши відмову, відвідувач вийшов за межі комплексу і, ймовірно, подзвонив до поліції".

На Житомирщині поліцейські розшукали чоловіка, який "замінував" комплекс відпочинку

  Для з'ясування особи чоловіка поліцейські вилучили записи камер відеоспостерження. Уже за годину особу підозрюваного встановили та розшукали його за місцем тимчасового проживання в одному з гуртожитків міста. На момент прибуття поліцейських 37-річний чоловік перебував у нетверезому стані. У ході огляду з його кімнати вилучили докази вчинення протиправного діяння.

  Досудове розслідування триває за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Мотиви, з яких чоловік повідомив про "замінування", наразі з'ясовуються.

  Відповідно до санкції статті за подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework