Під вартою триматимуть водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП у Коростені та залишив потерпілого без допомоги

Під вартою триматимуть водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП у Коростені та залишив потерпілого без допомоги

  Коростенською окружною прокуратурою 19.04.2021 забезпечено участь у розгляді клопотання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою водію, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП.

  За результатом розгляду Коростенський міськрайонний суд виніс ухвалу щодо поміщення підозрюваного під варту.

  За даними слідства, смертельну дорожньо-транспортну подію 18.04.2021 у місті Коростені скоїв 21-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

  Рухаючись вранці, близько 05 год 20 хв  на легковому автомобілі TOYOTA Camry по вулиці Козацькій, порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на пішохода, що перетинав проїзну частину на нерегульованому пішохідному переході.

  Однак, скоївши ДТП, не викликав невідкладну медичну допомогу потерпілому, натомість залишив місце події. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

 Досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) проводить Коростенське райуправління поліції.

  Коростенська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

 Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework