Майже чверть мільйона міськрада заплатить телеканалу за 30 новин та 6 передач за участю місцевої влади

Майже чверть мільйона міськрада заплатить телеканалу за 30 новин та 6 передач за участю місцевої влади

   Житомирська міська рада заплатить товариству з обмеженою відповідальністю “Телерадіокомпанія “Союз-тв”  238 000 грн за послуги з виготовлення і трансляцію інформаційних відеосюжетів та відеопередач за участю міського голови, посадових осіб, депутатів та виконавчого комітету.

  Відповідний договір, який міський голова Сергій Сухомлин підписав із директором компанії Олегом Бабкіним, оприлюднили 5 травня на майданчику електронної системи публічних закупівель Prozorro, - пише vgolos.zt.ua.

  Згідно із документом, за майже чверть мільйона гривень “Союз-тв” зобов’язується виготовити 30 інформаційних відеосюжетів та 6 телевізійних програм, а також транслювати їх на території області. Крім того, матеріали повинні додатково бути оприлюднені у соціальних марежах та на сайті каналу.

  Відповідно до інформації з протоколу тендерного комітету, у даному випадку була застосована переговорна процедура закупівлі, а не відкриті торги. Такий виняток зазвичай роблять, якщо вже мали місце відміни тендеру, зокрема, через відсутність достатньої кількості пропозицій.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework