Із 18 травня на автодорозі Н-03 Житомир – Чернівці рух у напрямку Чуднів – Любар буде повністю перекритий

Із 18 травня на автодорозі Н-03 Житомир – Чернівці рух у напрямку Чуднів – Любар буде повністю перекритий

  Просимо вибачення за тимчасові незручності, у зв’язку з реконструкцією ділянки автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці км 58+000 – 62+200 та будівництва двох штучних споруд на км 57+058 та 59+573 рух транспорту буде здійснюватись лише по схемі об’їзду.

   Не наражайте себе на небезпеку – рух через село Кілки буде тимчасово закритий, в місцях проведення ремонту буде проводитись влаштування насипів нового земляного полотна.

  Затверджена схема дорожнього руху передбачає рух через населені пункти: Вільшанка, Карпівці, Троща.

  Якщо ви рухаєтеся з боку Хмельницького у напрямку Житомира, то в місті Любар повертайте на дорогу Н-02 в напрямку Білої Церкви (там розміщені інформаційне пано). В районі села Краснопіль повертайте наліво та рухайтеся на північ через Трощу, Карпівці, Вільшанку.

  Якщо їдете з Житомира на Вільшанку - поверніть на виїзді з Чуднова. Або ж одразу їдьте з Житомира дорогою М-21 у напрямку Бердичева та повертайте в бік Хмельницького на дорогу Р-31.

  У рамках співпраці Укравтодору та Waze забезпечуємо оперативне інформування водіїв щодо перекриття руху та маршруту об’їзду: https://bit.ly/3bHNAY1

  Згідно з Програмою «Велике будівництво» на 6-ти ділянках автодороги Н-03 Житомир – Чернівці у Житомирській області тривають роботи з капітального ремонту та реконструкції дорожнього покриття.

  Від км 52 до км 96 буде проведено реконструкцію та капітальний ремонт з поширенням проїжджої частини, в тому числі реконструкцію шляхопроводу та будівництво мосту через р. Ібр.

  Роботи тривають за містом Чуднів і до кордону з Хмельницькою областю. Загальна протяжність: більше 30-ти кілометрів.

  Крім того, триває, розпочате в минулому році, зведення наземного шляхопроводу над залізничними коліями неподалік міста Чуднів на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці.

  Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Пресслужба САД у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework