Житомирська міська рада збирається виділити приватному підприємству землю, яка належить Міноборони

Житомирська міська рада збирається виділити приватному підприємству землю, яка належить Міноборони

  Житомирська міська рада має намір виділити ТОВ "Кетрін і КО" земельну ділянку площею 1га за адресою м. Житомир, проспект Незалежності, 61-б.

  Однак, дана земельна ділянка знаходиться на обліку та перебуває у користуванні квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир, тобто належить Міністерству оборони України. 

  В коментарі Інсайдер Житомира начальник квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир Сергій Сус підтвердив цю інформацію. Також він надав нашому журналісту лист до Житомирської міської ради. 

  У листі до Житомирської міської ради йдеться, що дана земельная ділянка знаходиться на обліку та перебуває у користуванні квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир відповідно до рішення МВК №1040 від 24.12.1950 року, підтвердженного рішенням МВК №605 від 04.10.1979 року та №603 від 04.10.1979 року. Згідно з наказом МО України від 19.12.2017 року №680, припинення права постійного користування земельною ділянкою можливе в разі добровільної відмови землекористувача за наявності згоди Міністра оборони України.

  За нашою інформацією, такої згоди наразі немає.

  У листі начальник квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир Сергій Сус також закликає Житомирську міську раду утриматись від будь-яких дій, що призведуть до незаконного вилучення земельної ділянки з земель оборони. Інакше, квартирно-експлуатаційний відділ міста вимушений буде звернутись до правоохоронних органів. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework