У селі Житомирської області в підсобному приміщенні знайшли повішеним 21-річного хлопця

У селі Житомирської області в підсобному приміщенні знайшли повішеним 21-річного хлопця

  В одному з сіл на території колишнього Овруцького району Житомирської області загинув парубок, скоївши самогубство.

  Трагічну подію 17 травня обговорювали учасники Facebook-спільноти «Підслухано в міськраді Овруч». Люди зазначали, що загиблому було 22 роки (за даними інших користувачів, хлопцеві був 21 рік). Місцеві жителі також писали, що молодик працював майстром у ліцеї, а суїцид нібито скоїв у «бурсацькому» гуртожитку. Проте у коментарях інші учасники спільноти уточнили, що трагічна подія сталася у селі Дівошин, де жив парубок.

  Скріншот з Facebook

  У пресслужбі ГУНП у Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про загибель молодої людини у селі Дівошин.

  «16 травня, близько 12:00, до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 21-річного жителя с. Дівошина Словечанської ТГ. Попередньо, він вчинив самогубство у підсобному приміщенні приватного домоволодіння. Тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи. Триває з’ясування всіх обставин», – повідомили у поліції.

  Житомир.info намагався отримати коментар в Овруцькому професійному ліцеї, де, зі слів місцевих, працював хлопець. Однак зв’язатися з адміністрацією закладу не вдалося.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework