«Автомагістраль» за 12,5 млн грн відремонтує ще дві вулиці в Житомирі

«Автомагістраль» за 12,5 млн грн відремонтує ще дві вулиці в Житомирі

  КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 14 травня уклало дві угоди з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт двох вулиць Житомира загальною вартістю 12,5 млн грн.

  Про це йдеться на ресурсі «Прозорро», - інформує zhitomir.info.

  За умовами договорів, до 31 грудня 2021 року ПП «Автомагістраль» має відремонтувати вулицю Покровську (від вулиці Київської до проспекту Незалежності) за 7,7 млн грн та вулицю Героїв Пожежних за 4,8 млн грн. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

  У першому тендері мова йшла про поточний ремонт вулиці Покровська. Очікувана вартість закупівлі становила 10,1 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ПП «Автомагістраль», ПрАТ «Житомирське ШБУ №19» та ТОВ «Асфальт Плюс».

  У другому тендері йшлося про поточний ремонт вулиці Героїв Пожежних. Очікувана вартість закупівлі склала 6 млн грн. Участь у тендері взяли ті ж фірми: ПП «Автомагістраль», ПрАТ «Житомирське ШБУ №19» та ТОВ «Асфальт Плюс».

  ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк, вулиця Київська, 68. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework