Житомирянин знайшов у ковбасі щурячі лапи: в компанії відповіли та пригрозили поліцією

Житомирянин знайшов у ковбасі щурячі лапи: в компанії відповіли та пригрозили поліцією

  Одеський м'ясокомбінат "Гармаш" знову втрапив у скандал. Чоловік із Житомира, який придбав ковбасу цієї фірми, заявив, що знайшов у м'ясному виробі фрагменти тіла щура.

  Про це українець на ім'я Олег Гаврилов у вівторок, 18 травня, розповів на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що ковбасу купив у магазині, але не вказав, у якому саме, - інформує news.obozrevatel.com.

Ковбаса з нібито частинами щура.

  Чоловік написав, що на перший погляд товар здався абсолютно нормальним, а неприємну знахідку він виявив, розрізавши ковбасу. Він пообіцяв притягнути винуватців до відповідальності.

  "Я військовий, бачив у своєму житті багато чого, повірте мені, але ковбасу з щурячими лапами – вперше таке бачу! Нас на фронті таким не кормили, я вам клянусь. Я просто шокований, це ж за кого вони нас мають?" – обурився громадянин.

  Деякі коментатори у соцмережі погодилися з його точкою зору, а от дехто заявив, що цей пост нібито написаний на замовлення конкурентів м'ясокомбінату "Гармаш", а фото та відео – підробка.

Коментатори заявили, що фото та відео підроблені.

  На скандал відреагували й представники фірми. Вони зазначили, що ані Гаврилов, ані інші люди, які публікували схожі дописи, не звернулися до м'ясокомбінату чи державних органів для проведення перевірки.

  "Вами займається кіберполіція. І ми вас усіх обов'язково знайдемо. Справа просто часу. А прикриватися формою наших захисників, це вже взагалі", – вказано в повідомленні.

Реакція компанії.

  Компанія також опублікувала посилання на ролик, де йдеться про те, що таку інформацію про продукцію поширюють конкуренти.

Скриншот.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework