Вогняна аварія: чому на Житомирській трасі зіткнулися фура з легковиком та як на трасу за своєю смертю вибіг пішохід

Вогняна аварія: чому на Житомирській трасі зіткнулися фура з легковиком та як на трасу за своєю смертю вибіг пішохід

 Біля Києва на Житомирській трасі фура підім'яла під себе легковик і вибухнула. Загинули троє людей — водій та пасажир легкової машини, а також пішохід, який, за дивним збігом обставин, опинився в момент автотрощі посеред дороги.

  Про це я йдеться в сюжеті ТСН.

  На житомирській трасі посеред дороги наче смолоскипи палають автомобілі. Через дим і вогонь видно — горить вантажівка. Під нею, повідомляють рятувальники, ще й легковий автомобіль. А от скільки людей усередині — не знає ніхто. Утихомирити полум’я десяткам вогнеборців допомагає злива.

  На ранок видно, що уся аварія зайняла чотири смуги руху та одну в протилежному. Що сталося? Імовірно, водій вантажівки їхав у бік Києва, протаранив відбійник, вилетів на зустрічну смугу руху і лоб в лоб врізався з легковиком. Стався вибух, а за нею масштабна пожежа. Від тягача майже нічого не залишилось — лише брухт. На друзки розірваний відбійник, перекинуті цукерки, попіл. І все впереміш зі шматками металу, спаленими автомобілями і розкиданим одягом загиблих.

  Вогняна аварія. Біля Києва на Житомирській трасі фура підім'яла під себе легковик і вибухнула. Загинули троє людей - водій та пасажир легкової машини, а також пішохід, який за дивним збігом обставин опинився в момент автотрощі посеред дороги. Як так сталось та що могло призвести до аварії – дивіться.    

  Повідомляють, що загинуло троє людей. Це пасажир та кермувальник легкового авто. А також чоловік, який нібито перебігав дорогу і саме в момент аварії його затиснуло між відбійниками.

  Як пішохід уночі опинився посеред дороги? Довкола ж ліс. Жодного самовидця аварії. Деталь за деталлю з’ясовують правоохоронці.

  Усе, що відомо, — чоловік переходив чи то перебігав дорогу в невстановленому місці. Можливо, за дивним збігом обставин водій вантажівки саме в цей момент не впорався з кермуванням, пролетів у відбійник і затиснув людину. А можливо, водій фури був першим, хто й побачив пішохода. Намагався викрутити кермо, його оминути, і саме через це не впорався з кермуванням.

  Водія фури шпиталізували до лікарні медичної допомоги. Із травмами і численними опіками він у вкрай тяжкому стані. Його транспортний засіб уже майже добу так і лежить посеред траси. Легковик евакуйовують на експертизу.

  Усі чотири смуги поліцейські перекрили. В обидва боки — трикілометрові затори.

  Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки або дорожнього руху.

  Особу пішохода досі не встановили.

Водій фури, який вижив і зараз перебуває в лікарні, попередньо є єдиним свідком цієї аварії. Яка причина трагедії, уже з’ясовують поліцейські. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework