Водоканал переніс дату відключення води і закликав житомирян зробити запаси на дві доби

Водоканал переніс дату відключення води і закликав житомирян зробити запаси на дві доби

  КП "Житомирводоканал" перенесло дату масштабного ремонту і відповідно відключення водопостачання в місті на четвер, 3 червня. Відповідну інформацію сьогодні опублікували на сторінці комунального підприємства у Facebook.

  Раніше планувалося, що водопостачання в Житомирі вимкнуть у суботу, 5 червня, - інформує zhzh.com.ua.

  "Шановні абоненти, у зв'язку із виникненням необхідності якомога швидшої заміни обладнання у водопровідних камерах, ми змушені перенести дату проведення робіт на водопровідних мережах міста, які передбачають призупинення водопостачання у місті. Початок реконструкції північного магістрального трубопроводу - 3 червня. Задля того, аби замінити обладнання у водопровідних камерах о 22:00 буде призупинено водопостачання усього міста", – повідомляє водоканал.

  За інформацією комунальників, водопостачання буде поновлено у ніч з 4 на 5 червня.

  Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися промивка та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 20:00 5 червня до 20:00 6 червня. 

  Під час проведення промивки та дезінфекції вода у кранах абсолютно безпечна для миття посуду, прання та інших господарських цілей, проте її не можна використовувати для приготування їжі.
  
  "Звертаємося до вас із проханням зробити необхідний запас води і з розумінням поставитися до ситуації із тимчасовим призупиненням водопостачання, адже ми працюємо заради нашого спільного блага. Просимо зробити це заздалегідь, адже ввечері, у пік водорозбору, у мережах буде знижено тиск подачі води", – наголошує водоканал.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework