Житомирським Захисникам і Захисницям, членам родин загиблих Воїнів держава гарантує освіту та професійну адаптацію (Алгоритм)

Житомирським Захисникам і Захисницям, членам родин загиблих Воїнів держава гарантує освіту та професійну адаптацію (Алгоритм)

  Здобуття освіти, перепідготовка або підвищення кваліфікації є одним із ключових напрямів системи переходу ветеранів від військової кар’єри до цивільного життя. Це сприятиме задоволенню їхніх освітніх потреб, підвищенню рівня конкурентоспроможності на ринку праці та посилить роботу у власному бізнесі.

  Сьогодні держава гарантує надання державної цільової підтримки для здобуття професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти, а також професійної адаптації (підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації) за різними рівнями освіти ветеранами війни, членами їхніх сімей та членами родин загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України.

  У 2021 році 169 ветеранів війни та членів їх сімей скористалися можливістю безкоштовно пройти професійну адаптацію. Це підготовка та перепідготовка водіїв категорій А, В, С, Д, Е, СЕ, курси англійської мови, комп’ютерної грамотності, програмування та веб-дизайну та інші.

  За роз’ясненнями з питань надання послуг з професійної адаптації ветерани війни, члени їхніх сімей та члени родин загиблих (померлих) ветеранів війни можуть звертатися:

  до Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА;

 у районні (міські) управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або фактичного місця проживання.

  Алгоритм:

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework