Житомирщина одна з 15 областей України, яка стала учасником проєкту відновлення громад Херсонщини - “Пліч-о-пліч”.

  Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. І саме пліч-о-пліч, об'єднавши зусилля, ми можемо пришвидшити їх повернення до нормального життя. Стерти з обличчя сіл, міст та містечок шрами, які залишили російські окупанти. Зробити оселі, понівечені ворогом, знов затишними.

  Житомирщина буде допомагати селу Трифонівка Великоолександрівської громади. Тут до окупації мешкало майже 650 жителів. Але на початку березня до Трифонівки зайшли окупаційні війська росії, які розквартирували у селі формування так званих ЛДНР та сумнозвісних бурятів. З 200 домівок у селі майже 150 зазнали пошкоджень, 6 будівель зруйновані повністю.

  Будівельники з Житомирщини вже почали відновлення села Трифонівка. Над цим працюють 12 будівельних бригад та понад 20 проєктантів. Наші експерти обстежили постраждалу інфраструктуру, визначили необхідну кількість будівельних матеріалів, які вже саме зараз прямують або вже прибули на Херсонщину.

  Наразі Житомирська область виділяє на відновлення Трифонівки 33 мільйони гривень. Роботи будуть розподілені на 3 напрямки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework