Побажала більше «прильотів» по містах Західної України, аби не розслаблялися - на Житомирщині судитимуть тіктокерку

Побажала більше «прильотів» по містах Західної України, аби не розслаблялися -  на Житомирщині судитимуть тіктокерку

  Прокурори Житомирської обласної прокуратури надіслали до суду  обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом публічних закликів до підтримки рішень та дій держави-агресора (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

  Слідство встановило, що кримінальне правопорушення на початку липня цього року скоїла 27-річна жителька міста Коростеня.

  Обвинувачена під час нічного онлайн-спілкування через свій акаунт у соцмережі ТікТок стверджувала, що у міста Західної України повинно              бути більше «прильотів».

  У своєму відеоконтенті, трансляцію якого могла переглядати численна аудиторія, тіктокерка схвалювала ракетні обстріли Львова й інших міст того регіону, щоб «не розслаблялися, бо живуть попереднім життям». На її думку, мовляв, якщо і їм прилетить, то пам’ятатимуть, що війна не закінчилася (вживала нецензурну лексику).

  Досудове розслідування проводило УСБУ в Житомирській області.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework