Жителі Житомирщини можуть взяти участь у першому онлайн опитуванні про зайнятість та безробіття

Жителі Житомирщини можуть взяти участь у першому онлайн опитуванні про зайнятість та безробіття

  Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав українців долучатися до першого онлайн опитування про зайнятість та безробіття. Отримані дані допоможуть державі ухвалювати ефективні рішення щодо сучасних тенденцій на ринку праці.

«Цифровізуємо Держстат – доєднуйтеся до першого онлайн-опитування про зайнятість українців. Продовжуємо працювати над цифровою трансформацією Держстату та створювати країну, де якісні дані доступні кожному. Вперше запускаємо статистичне онлайн-опитування про зайнятість та безробіття українців», – розповів Михайло Федоров.

  За словами міністра, мета проекту – аналіз сучасні тенденції на ринку праці.

«Мета – проаналізувати сучасні тенденції на ринку праці. Наприклад, ким працюють українці, як шукають роботу. Якісні дані допоможуть державі ухвалити ефективні рішення та сформувати нову траєкторію розвитку країни», – пояснив Михайло Федоров.

  Для того, щоб пройти опитування потрібен смартфон або комп’ютер.

«Заходьте на портал опитувань Держстату за посиланням, та підтвердьте особу Дія.Підписом або BankID. І все — починайте проходити опитування й допомагати державі. Раніше працівники Держстату ходили від будинку до будинку, проводили інтерв’ю, заповнювали паперові бланки. І лише потім переводили їх у цифру та відкривали суспільству. Онлайн-опитування зекономлять час та кошти держави», – наголосив Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації.

  Долучитися до опитування можуть українці, яким виповнилося 15 років у будь-який зручний час із будь-якої країни. При цьому особисті дані учасників не зберігаються.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 05/10/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework