Юрій Денисовець провів засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

Юрій Денисовець провів засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

  14 вересня відбулося чергове засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання під головуванням заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрія Денисовця.

  На засіданні розглянули два питання, зокрема щодо:

  імплементації Закону України “Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної  та громадянської ідентичності” та його реалізація на місцевому рівні;

  спорту ветеранів війни та членів їх сімей як засобу психологічної та соціальної адаптації до мирного життя.

  Перше питання порядку денного висвітлювали народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту у Верховній Раді України Василь Мокан та начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Аліна Грушина.

  За результатами обговорення органам місцевого самоврядування рекомендовано нормативно-правові акти привести у відповідність із вищезазначеним Законом.

  Щодо спорту, ветеранів та членів їх сімей доповів начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.

  Після обговорення зазначеного питання Житомирському обласному центру фізичного здоров’я  населення “Спорт  для всіх” та ЖРЦ “ІНВАСПОРТ” рекомендовано збільшити кількість спортивно-масових заходів із залученням ветеранів війни та членів їх сімей при формуванні календарних планів на 2024 рік.

Новини Житомира

 

Прочитано 380 раз

Последнее изменение Четверг, 05/10/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework