У селі Кирдани проведуть капітальний ремонт ліцею

У селі Кирдани проведуть капітальний ремонт ліцею

  У селі Кирдани відбудеться капітальний ремонт ліцею, що постраждав від військових дій. Зазначений навчальний заклад, що належить до Овруцької міської ради, зазнав ушкоджень через авіаудар у березні 2022 року. Вибух зруйнував вікна, двері та внутрішнє оздоблення.

  Відновлення ліцею контролюється робочою групою “Прозорість та підзвітність”, що забезпечує прозорий процес використання коштів та високий рівень довіри з боку громади. Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА провів закупівлю необхідних матеріалів для заміни усіх пошкоджених вікон, на загальну площу 195,88 м².

  Цей ліцей, зведений у 1985 році, раніше не піддавався капітальному ремонту. Наразі вже закуплено роботи для навчального закладу на суму 118,3 млн грн. Закупівлі проводилися відповідно до Постанови КМУ від 12 жовтня 2022р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

  Частина коштів на проєкт надійшла від конфіскованого майна російської федерації в Україні та прибутків Нацбанку, що стало втіленням принципу справедливості.

  Проєкт з капітального ремонту будівлі Кирданівського ліцею було замовлено Департаментом регіонального розвитку ще наприкінці 2022 року. Він відповідає сучасним будівельним нормам і стандартам Нової Української школи. Проєктом враховані безпекові вимоги, інклюзивність та енергоефективність.

  Нагадаємо, що Розпорядженням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечко створено робочу групу «Прозорість та підзвітність».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework