#ПрозорістьТаПідзвітність: Людмила Димидюк провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів

#ПрозорістьТаПідзвітність: Людмила Димидюк провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів

  У рамках проєкту «Прозорість та Підзвітність» начальниця Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк  провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів.

«Проведення реконструкції стало можливим завдяки тому, що громада отримала субвенцію з державного бюджету на відновлення та розвиток інфраструктури», – зауважила Людмила Димидюк.

  Також начальниця Бердичівської РВА перевірила укриття навчального закладу.

«Безпека наших дітей це те, на що ми повинні звертати увагу першочергово. У планах громади є реконструкція протирадіаційного укриття, наразі вишукуються шляхи фінансування проведення даного виду робіт», –  зазначила Людмила Димидюк.

  Також начальниця Бердичівської РВА відвідала шкільну їдальню, яка нещодавно була модернізована в рамках проєкту «Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація». Завдяки цьому, їдальня тепер оснащена новітньою кухонною технікою, пропонує оновлене меню та має вдосконалене приміщення.

  Нагадаємо, робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

  Відповідну інформацію надсилайте за електронною адресою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

  

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework