Віталій Бунечко: Про відбудову інфраструктурних об’єктів на Житомирщині. ВІДЕО

Віталій Бунечко: Про відбудову інфраструктурних об’єктів на Житомирщині. ВІДЕО

  В етері інформаційного міжрегіонального проєкту “Суспільне. Спротив” провели обговорення щодо поточних результатів ініційованої Президентом України програми відновлення, у рамках якого Житомирщина налагодила ефективну співпрацю з Республікою Естонія.

  Нагадаємо, що з перших місяців повномасштабного вторгнення Естонія стала надійним партнером Житомирщини.

  За сприяння Естонської Республіки в Житомирській області вже відновлено, після російських авіаударів, міст через річку Ірша у Малині. А будівництво першої черги модульного дитячого садочка в Овручі взагалі стало першим в Україні об’єктом в рамках міжнародної підтримки відновлення зруйнованої інфраструктури, що був побудований “з нуля”.

  Нині триває реалізація II черги будівництва цього проєкту. Тож невдовзі заклад, який став символом відновлення, зможе забезпечувати якісними та головне безпечними умовами вже 160 дітей.

  Тема відбудови інфраструктурних об’єктів на Житомирщині продовжує бути актуальною, зокрема реконструкція мосту через річку Уборть в Олевську, Малинської дитячої школи мистецтв, пошкодженої внаслідок російських авіаударів. Разом ми не просто відновлюємо будівлі та інфраструктуру, а й створюємо нове майбутнє для наших громадян.

  Детальніше у відео.

  Нагадаємо, робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

  Відповідну інформацію надсилайте за електронною адресою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 18/11/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework