На Житомирщину з робочим візитом завітала Тетяна Лактіонова

На Житомирщину з робочим візитом завітала Тетяна Лактіонова

  30 листопада, до Житомирської області з робочим візитом завітала заступниця голови Національної соціальної сервісної служби України Тетяна Лактіонова.

  За дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський разом з директоркою Департаменту соціального захисту ОВА Оленою Грищук, т.в.о. начальника ГУ Національної соціальної сервісної служби у Житомирській області Наталією Нагорною, директоркою обласного центру соціальних служб Анною Антіповою та Тетяною Лактіоновою обговорили питання покращення захисту населення області, з особливим акцентом на підтримці вразливих верств населення, підтримки сімей Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, родин з дітьми та маломобільних груп.

  Тетяна Лактіонова зустрілася з колективом ГУ Національної соціальної сервісної служби у Житомирської. Під час зустрічі проаналізовано роботу територіального органу Національної соціальної служби, обговорено основні завдання Головного управління, щодо реалізації повноважень Нацсоцслужби на території області та окреслено основні вектори діяльності на 2024 рік.

  Також у рамках робочого візиту Тетяна Лактіонова відвідала Попільнянську територіальну громаду, яка є учасником експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості. Оглянуто приміщення, проведено обмін думками щодо діяльності надавачів соціальних послуг, також обговорено питання реорганізації комунальних установ, які є надавачами соціальних послуг у некомерційні підприємства.

  Тетяна Лактіонова зауважила, що важливо працювати над тим щоб в кожній громаді області надавалися послуги з формування життєстійкості.

  «Після початку повномасштабного вторгнення стало очевидним, що наші фахівці потребують додаткового навчання для допомоги людям, які зазнали жахіть окупації, пережили фізичне насильство, зґвалтування, або втратили близьких. У цій складній ситуації важливо об’єднати наші зусилля, щоб якісно надавати соціальні послуги та ефективно проводити соціальну роботу у різних регіонах України. Саме запровадження послуги з формування життєстійкості допоможуть запобігати стресовим травматичним станам громадян, надаватимуть психологічну підтримку різним соціальним та професійним групам населення, зокрема демобілізованим військовим і членам їхніх родин», – зазначила заступниця голови Національної соціальної сервісної служби України.

  Під час візиту Тетяна Лактіонова ознайомилася з роботою Прозорого Офісу міста Житомира, щодо надання адміністративних послуг соціального характеру, організації роботи міських управлінь соціального захисту та надавачів соціальних послуг. З директоркою Департаменту соціальної політики Житомирської міської ради Вікторією Краснопір обговорили стан призначення допомог засобами ЄІССС та проблемні питання, які виникають в роботі.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 14/12/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework