Гімнастки з Житомира вибороли призові місця на турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023»

Гімнастки з Житомира вибороли призові місця на турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023»

  З 01 по 03 грудня у місті Вінниця відбувся відкритий турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023», що став втіленням свята грації та краси у різдвяній атмосфері.

  Захід, організований спортивним клубом «Віртуоз», зібрав більше ніж 650 учасників з 26 команд, представляючи різні міста України: Житомир, Ужгород, Київ, Чернігів, Кропивницький, Харків, Бучу, Рівне, Чернівці, Вінницю та Калинівку.

  39 вихованок відділення художньої гімнастики ЖО ДЮСШ «Динамівець» взяли участь у відкритому турнірі з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023» у м. Вінниця.

  Команда юних динамівців отримали нагороди та посіли наступні місця:

 Овчарук Маргарита здобула перемогу КМС по програмі багатоборства (вправа з мʼячем, вправа з булавами). А також увійшла у ТОП-3 найкращих гімнасток у своїй категорії.

 Перші місця також посіли: Іщенко Аліна, Ізваріна Валерія (багатоборство), Захарчук Богдана, Домарецька Анастасія, Новіцька Софія, Рилова Поліна, Дзюба Ольга, Гумінська Злата, Войтович Марія.

  Другі місця посіли: Борзих Валерія (1 розряд по програмі багатоборства), Святогор Анастасія, Федорчук Каріна, Пашкова Анна, Проценко Жасмін (багатоборство), Тимків Анна, Слемньова Соломія, Осаульчик Злата, Гордійчук Христина.

  Треті місця здобули: Блохіна Марія, Романченко Олександра (багатоборство), Латко Дарʼя (багатоборство), Куторженко Даріна, Нідзельська Єлизавета (багатоборство), Шевченко Анна (багатоборство), Голубовська Вероніка, Муравицька Софія, Дивинська Злата, Рисінська Варвара, Ткачук Софія, Мосійчук Маргарита, Корчевна Мілана та Куницька Аліса.

  Вихованки ЖО ДЮСШ «Динамівець» продемонстрували високий рівень майстерності та відданості спорту. Житомирська ОВА вітає переможницю та тренерський склад до якого входять Волощук Вікторія та Александрія Марина.

  Житомирська ОВА вітає переможниць та тренерський склад до якого входять Волощук Вікторія та Александрія Марина.

  Цей турнір не тільки підтвердив зростаючий інтерес до художньої гімнастики в Україні, але й став важливим символом стійкості та надії в складні часи.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework