«Зимова казка»: Виставка-конкурс у Житомирській ОВА. ФОТО. ВІДЕО

«Зимова казка»: Виставка-конкурс у Житомирській ОВА. ФОТО. ВІДЕО

  У приміщені Житомирської обласної військової адміністрації відкрито виставку-конкурс “Зимова казка”, яка організована завдяки ініціативі Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради.

  На виставці представлені унікальні твори мистецтва, створені власноруч молодими талановитими учасниками XIII обласної виставки-конкурсу “Зимова казка”. У цьому заході взяли участь 152 конкурсанти з 36 територіальних громад Житомирщини.

  Особливістю робіт цього конкурсу є використання різноманітних матеріалів, які додають експонатам особливого шарму й оригінальність. Деякі композиції виготовлені з природних матеріалів, а інші –  зі штучних, що дозволяють втілити у життя різноманітні фантазійні ідеї.

  Серед виставкових експонатів можна побачити новорічні ялинки, різдвяні зірки та вінки, дідухи, ялинкові прикраси й різдвяний вертеп (шопка). Кожен з них виражає відчуття теплоти та святкового настрою, допомагаючи створити унікальну різдвяну атмосферу.

  «Зимова казка» зачаровує і надихає на творчість, а також підкреслює важливість розвитку мистецьких здібностей серед дітей та молоді. Ця виставка-конкурс є чудовим прикладом того, як об’єднуючи зусилля і талант молодого покоління, ми можемо створювати неймовірну красу та дарувати світло і радість в цей непростий час.

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 17/12/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework