В Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”

  Продовжуємо вас інформувати щодо діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».

  На черговому засіданні наші фахівці розглянули 33 публічні закупівлі з очікуваною вартістю понад 5 мільйонів гривень, які оголошувались суб'єктами господарювання в Житомирській області, в тому числі медичними закладами.

  Закупівля фармацевтичних товарів і засобів є невідмінною складовою діяльності будь якої лікувальної установи, для цього кожний заклад оголошує публічну закупівлю на придбання необхідних матеріалів, де чітко і прозоро описує технічні характеристики необхідних товарів.

  У другій половині лютого цього року були оголошені наступні закупівлі:

  "Обласна клінічна лікарня Гербачевського" оголосила 4 закупівлі на придбання різних препаратів та матеріалів очікуваною вартістю 84 млн 547 тис грн.

  КП "Лікарня №1" Житомирської міської ради" наразі потребує фармацевтичних препаратів та очікує їх закупити за 19 млн грн;

  "Коростенська центральна міська лікарня" має потребу в загальних протиінфекційних засобах для системного застосування, вакцинах, антинеопластичних засобах та імуномодуляторах. Сьогодні триває процес уточнення необхідних кількісних та якісних характеристик очікуваних товарів для коректного формування тендерної документації.

  Також робоча група розглянула закупівлю, що була здійснена у лютому місяці "Обласною клінічною лікарнею Гербачевського". Наші фахівці з’ясували, що у лютому 2024 лікарня провела публічну закупівлю щодо організації харчування пацієнтів, що перебувають в лікувальному закладі. Очікувана вартість придбаної послуги становила 27 млн 864 тис грн. Послуги з надання харчування закуповуються одноразово і термін їх постачання до кінця поточного року.

  31 січня 2023 року замовник на майданичику Prozoro опублікував технічні вимоги до майбутніх контерагентів з опублікуванням проєкту договору. До 05 лютого 2024 року було надано можливість звернутися до замовника за наданням уточнень/роз’яснень щодо умов надання послуг для формування власної тендерної пропозиції.

  На момент розкриття тендерних пропозицій, протокол від 9 лютого 2024 року, було встановлено що тендерну пропозицію сформував та надіслав один учасник - ТОВ "ФУДІ-КЕЙТЕРИНГ".

  В складі тендерної пропозиції були надані необхідні документи для підтвердження оголошеним вимогам. Кошторисна складова тендерної пропозиції склала  25 294 500 грн, що на 9,2% менше очікуваної вартості.

  Нагадаю, що робочою групою «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запроваджено прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

  Відповідну інформацію ви можете надсилати на електронну адресу, яка вказана на офіційному сайті Житомирської ОВА.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework