×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кожен третій електронний квиток на потяг українці купують через ПриватБанк

З початку року жителі України купили через ПриватБанк 910 тис. електронних залізничних квитків.

n 2406154925 1Як повідомила прес-служба банку, через банк купується кожен третій електронний квиток на потяг. Усього з початку року залізничним відомством було оформлено 3,2 млн електронних квитків.

«Головна перевага купівлі електронних квитків через банк – це абсолютна безпека та ціна, яка нічим не відрізняється від вартості квитка у вокзальних касах, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – І тільки в нашому банку покупці квитків можуть брати участь у різних акціях, наприклад, навесні ми разом із MasterCard подарували нашим клієнтам понад 40 тис. безкоштовних квитків у рамках спеціальної пасхальної акції».

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на потяг у вересні 2014 року. Ціна квитка на потяг, купленого в ПриватБанку, така сама, як і в квиткових касах вокзалу. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті або ноутбуці.

У ПриватБанку купити цифровий квиток на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт bilet.pb.ua та Інтернет-банк Приват24. Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобуси та літаки в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework