Санаторій «Тетерів» уже прийняв понад 470 тимчасових переселенців

Відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь.

Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у Радомишильському районі доповіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Радомишльської райдержадміністрації, заступник керівника районного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей Ірина Можаровська. За її словами, в червні цього року в районі функціонувало 13 пришкільних таборів. У всіх закладах було організоване змістовне дозвілля та забезпечене належне харчування дітей. Станом на 25 липня вже оздоровлено 1111 школярів. Протягом останніх шести років на Радомишльщині практикується залучення великих промислових підприємств до оздоровлення дітей своїх працівників. Цю ініціативу активно підтримують «Пиво-безалкогольний комбінат „Радомишль“» і Радомишльське лісомисливське господарство.

Начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський розповів про культурно-масові заходи, проведені управлінням у дитячих оздоровчих закладах Житомирщини. Загалом, протягом червня-липня було проведено 74 творчі заходи. Дітям вдалося відвідати цікаві концерти, вистави та тематичні свята, організовані за участю районних і міських відділів культури.

Головний лікар дочірного підприємства «Санаторій для батьків з дітьми „Тетерів“» Василь Дікарєв звернув увагу на те, як у закладі організована та проводиться робота щодо розміщення і проживання переселенців, які прибувають із Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та східних областей України. З 29 травня санаторій прийняв понад 470 осіб. Зараз тут перебуває 240 громадян, з них 109 дітей. Щодня у заклад прибуває 8-10 осіб. Частина людей повертається додому у звільнені міста. Зараз тимчасові переселенці найбільше потребують одягу та взуття, адже багато хто, рятуючись від військових дій, приїхав у заклад без особистих речей.

Прес-служба облдержадміністрації

 

Последнее изменение Понедельник, 28/07/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework