У Бердичіві правоохоронці знайшли у 16-річного юнака викрадений мопед

Працівники патрульної служби Бердичівського міськвідділу міліції результативно перевірили 16-річного парубка на причетність до крадіжки чужого двоколісника.

Транспортний засіб вилучено і повернуто господарю, а зловмиснику загрожує позбавлення волі до 3 років.

Про це повідомляє Бердичівський МВ УМВС України в Житомирській області.

Уночі до Бердичівського міськвідділу міліції зателефонував житель райцентру із повідомленням про викрадення мопеда. Зі слів заявника правоохоронці дізналися, що чоловік на кілька хвилин залишив транспортний засіб без нагляду біля одного з магазинів у Бердичеві. Втім, коли повернувся, виявив його відсутність.

«Про подію та розшук викраденого мопеда були повідомлені усі зовнішні наряди міліції, які у місті несли службу з охорони громадського порядку, а також працівники ДАІ, які патрулювали автошляхи», - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Тим часом працівники патрульної служби навідалися за місцем проживання 16-річного бердичівлянина, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення двоколісних транспортних засобів. Тоді суд зглянувся на вік викрадача і застосував до нього умовне покарання. Правоохоронці не помилилися. У кущах біля будинку хлопця виявили мопед, за зовнішніми ознаками схожий на щойно викрадений. Парубок свою причетність до злочину визнав.

За фактом крадіжки (ст.185 Кримінального кодексу України) нині відкрито кримінальне провадження. Подібні протиправні дії можуть обернутися для молодого чоловіка ув’язненням строком до 3 років.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework