На День незалежності України відділення ПриватБанку будуть працювати онлайн без вихідних

У період святкових днів, приурочених відзначенню Дня незалежності України, ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв.

У Житомирі для вирішення нагальних питань клієнтів банку працюватимуть чергові відділення. Зокрема, 22 серпня клієнтів обслуговуватимуть усі відділення, у яких субота є стандартно робочим днем, а 24 серпня працюватимуть такі відділення ПриватБанку, як Торговий Центр і Глобал-Сіті.
Корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн-банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.
Отримати всі необхідні послуги - перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги можна у будь-який час доби через 228 банкоматів і понад 390 терміналів ПриватБанку у Житомирській області, адреси яких можна дізнатись на сайті http://privatbank.ua/map.
ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 млн індивідуальних клієнтів, 334 тис. корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 500 відділень, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік зріс на 13,2% (до 161,3 млрд грн). ПриватБанк завершив 2014 рік з чистим прибутком у розмірі 749 млн грн.
На сьогоднішній день для обслуговування клієнтів на Житомирщині працює 61 відділення ПриватБанку та 12 VIP-центрів.

Последнее изменение Пятница, 21/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework