В Коростені міліціонери у місцевого вилучили наркотики

У результаті санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання місцевого жителя, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили та вилучили близько кілограма наркотиків.

Триває досудове розслідування.

Оперативники карного розшуку отримали повідомлення про те, що житель міста Коростеня у підсобному приміщенні свого домоволодіння може зберігати наркотичні засоби.

Тож під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 28-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили пакет із сухою подрібненою рослинною масою, зовні схожою на коноплю, а поруч і специфічні пристрої для її вживання.

Як пояснив господар будинку, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини, цей наркотичний засіб він зберігав для власного споживання.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Житомирській області.

Вилучена рослинна маса загальною вагою близько кілограма нині направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Коростенського МВ Олександр Рибаченко.

Чоловікові, відповідно до чинного законодавства, може загрожувати покарання як у вигляді штрафу, так і позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Последнее изменение Пятница, 21/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework