×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині лісівники спростовують інформацію, що вони відправляють деревину на тимчасово непідконтрольну українській владі територію

Лісівники області роз’яснюють ситуацію з вивезенням деревини на автомобільний дорозі Виступовичі-Овруч на Житомирщині.

n 2508155537Днями невідомими особами, які представились громадськими активістами (ГО «УНСО», ГО «Патріот-Полісся») близько 14.00 години на автомобільний дорозі Виступовичі-Овруч Житомирської області було здійснено, без представників правоохоронних органів, переслідування та зупинку автомобіля «Урал» (держ. номер АА 9326 ОР) фірми ТОВ «Друїд», який здійснював перевезення деревини. Відповідні дії відбувалися під прикриттям одного з народних депутатів України Семена Семенченка.

«Хочемо роз’яснити, що автомобіль здійснював вивезення деревини, яка була реалізована на Житомирській торгівельній біржі (акціонерне свідоцтво №236/196 від 20 червня 2015 р. для фірми  ТОВ «Друїд»), - йдеться у повідомлені ЖОУЛМГ.

Під час перевірки документів (товарно-транспортна накладна № 701771 від 20.08.2015 р.) працівниками Овруцького РУВД, які прибули на виклик, порушень законодавства у відпуску та вивезення лісопродукції не встановлено.

Вважаємо, що звинувачення лісівників Полісся у тому, що вони відправляють деревину на тимчасово непідконтрольну українській владі територію – м’яко кажучи, цинічні та не відповідають дійсності.

У свою чергу, лісівники Житомирщини запрошують громадських активістів та шановного народного депутата до конструктивного діалогу, щоб вони мали можливість ознайомитися з реальними фактами допомоги лісівників Збройним Силам України, добровольчим батальйонам, населенню Донецької та Луганської областей, які знаходяться на підконтрольній Україні території, та участі лісівників у будівництві фортифікаційних споруд на лінії розмежування», - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Вторник, 25/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework