У Житомирі ігноруються права інваліда. Епопея триває понад три роки

Під час зйомок соціального проекту «Право на слово» до інформаційного агентства «Всі новини» звернувся Віктор Гуманков, довірена особа інваліда 1-ї групи дитинства Максима Гуманкова. Чоловік розповідає про безчинство міської влади.

У 2011 році Максим Гуманков придбав на аукціоні через виконавчу службу Житомира виробничі приміщення. У грудні 2012 року Гуманков звернувся у відповідні служби, щоб отримати кадастровий номер, але, як виявилось, це не можливо: ділянка знаходиться на території, якій вже присвоїли кадастровий номер.

Спірне питання вирішувалось у суді першої інстанції, де рішення було ухвалено на користь інваліда. Суд постановив скасувати реєстрацію кадастрового номера та переоформити документи відповідно до закону: кожен окремо реєструє свою ділянку. Механізм детально розписаний у Законах України.
Максим Гуманков вже 7 разів звертався зі зверненням до депутатів міської ради! Народні обранці ігнорують проблему інваліда, не можуть набрати необхідну кількість голосів, аби її вирішити.
За словами довіреної особи Гуманкова, їм погрожував екс-регіонал, депутат міської ради Сергій Гречко. Він хотів викупити землю у інваліда, але не за ринковою ціною, а на власних умовах, коли ті відмовились, погрожував власникам.
Сьогодні, до своїх робочих місць не можуть потрапити ані власник приміщення, ані орендатор та працівники цеху.
Міська рада робить вигляд, що проблеми не існує. На сесії міської ради, 20 серпня, звернення Максима Гуманкова знову виносилось на розгляд депутатів, які залишили питання інваліда не вирішеним…

Лілія Мельник

Последнее изменение Вторник, 25/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework