×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині п’яний парубок вкрав авто та доїхати йому вдалося лише до першого дерева

До першого-ліпшого дерева спромігся доїхати 19-річний молодик на щойно  викраденій автівці.

n 2508155548Травмованому надали необхідну медичну допомогу, а за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом міліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області, до міліції зателефонував 56-річний житель  Попільнянського району, повідомивши  про викрадення  із с. Андрушків  його  автомобіля «Славути». На місце події прибула слідчо-оперативна  група,  працівники  якої з’ясували,  що заявник залишив  автівку на території  фермерського  товариства, в якому працює. Оскільки знаходився поруч, то дверцята не замикав й навіть ключі лишив у замку запалення. Втім за деякий час машини на звичному місці не виявив.

– Поки міліціонери з’ясовували усі обставини викрадення, до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про дорожньо-транспортну пригоду із постраждалою у ній людиною, - розповів т.в.о. начальника  Попільнянського РВ УМВС Віталій  Макогон. – На місці пригоди виявили  і викрадений автомобіль, і його викрадача.

На першому кілометрі автодороги Ставище – Вчерайше водій викраденої «Славути», 19-річний житель с.Андрушок,  не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і врізався у дерево. Для надання необхідної допомоги його було доставлено до лікарні.  Окрім отриманих унаслідок ДТП тілесних  ушкоджень, медики засвідчили  ще й нетверезий  стан молодика.

Нині за фактом  незаконного  заволодіння транспортним засобом (ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України)  розпочато  досудове розслідування, у рамкахякого з’ясовуються  усі обставини  цих подій.

За чинним законодавством хлопцеві може загрожувати штраф, обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Последнее изменение Вторник, 25/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework