×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині витратили понад 34 мільйони гривень на модернізацію лісгоспів

В державному підприємстві «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» найближчим часом буде запущено нову лінію з переробки деревини.

n 2608155551Як повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ, впродовж двох останніх місяців на Радчанському нижньому складі цього підприємства тривали ремонтні роботи. Приведено до ладу всю територію лісозаводу, відремонтовано цехи, побутові кімнати, змонтовано систему витяжки тирси.

За власні кошти лісгосп вже закупив та встановив 5 верстатів на загальну суму понад 2,5 мільйона гривень. Планується, що спершу лінія перероблятиме близько тисячі метрів кубічних деревини в місяць.

Примітно, що завдяки введенню в дію цього нового обладнання в лісгоспі створять 25 нових робочих місць. Випускатиме лінія заготовки для європіддонів та заготовки пиляні.

«Загалом на оновлення матеріальної бази лісгоспів у І півріччі цього року витрачено понад 34 мільйони гривень, - коментує начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський. - Все це кошти, зароблені підприємствами. Ми плануємо і надалі розвивати переробку деревини – це дозволить і забезпечувати роботою місцеве населення і збільшувати надходження до державної казни.»

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework